Disa ide për kuzhinë moderne

Për shumë njerëz kuzhina është shpirti i shtëpisë, dhe përderisa dizajnet e hapura të interierit janë në trend në kohën e fundit, një kuzhinë e bukur dhe me klas do t’ju sjellë një frymë bashkëkohore në hapësirën tuaj të banimit.

Vëmendje e posaçme duhet t’i kushtohet mënyrës së organizimit të elementeve dhe pajisjeve, pasi që funksioni primar i kuzhinës është përgatitja e ushqimit, mirëpo, duke qenë epiqendër e shtëpisëajo shpesh shërben edhe për tubime familjare.

kuzhina mod5

Për ju kemi zgjedhur disa dizajne të kuzhinave bashkëkohore, të cilat dallojnë nga njëra tjetra për nga mënyra e organizimit, përshtatja në hapësirë, loja me ngjyra, ndërsa, nga të gjitha këto mund të ketë ndonjë detaj që mund t’ju inspirojë se si ta organizoni kuzhinën tuaj. /NGJYRA.COM/

kuzhina mod23 kuzhina mod22 kuzhina mod21 kuzhina mod20 kuzhina mod19 kuzhina mod18 kuzhina mod17 kuzhina mod16 kuzhina mod15 kuzhina mod14 kuzhina mod13 kuzhina mod10 kuzhina mod6 E6 0005 kuzhina mod3 kuzhina mod2 kuzhina mod1kuzhina mod28

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply