Divanët nën nivelin e dyshemesë

Detyrë e rëndësishme e një dizajneri është që të projektojë qëndrimin ditor në atë mënyrë që, në tubimet me miqtë dhe familjarët  të ndjeheni sa më rehat.

Përderisa jemi mësuar që divanët të jenë të vendosur mbi nivelin e dyshemesë, kësaj radhe po ju prezantojmë qëndrimet ditore me nivel më të ulët se dyshemeja.

Në këtë mënyrë, qëndrimi ditor i fundosur krijon një atmosferë më intime për shoqërim, ku edhe kafet e llafet kanë më shumë lezet.

Po ashtu, kjo hapësirë është një vend i përkryer për relaksim pas një dite të lodhshme të punës. /NGJYRA.COM/ 

sofa333 sofa444 sofa222 sofa111 sofa6666 sofa777 sofa888 sofa555

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply