Fuqia e ngjyrës së verdhë në interierin tuaj

Dielli, ari, lulet… të gjitha këto lidhen me ngjyrën gazmore, pra me ngjyrën e verdhë. Prandaj, kjo ngjyrë gjenë dhe përdorim të shpeshtë në interier, respektivisht, në dekoret moderne.

Natyrisht, janë detajet apo aksesorët ato që e vënë në pah bukurinë e kësaj ngjyre, kur ajo përdoret në interier.

Qofshin perdet, një karrige apo kolltuk, apo dhe një detaj fare i vogël me ngjyrë të verdhë – mund të ndryshojnë tërësisht hapësirën tuaj të banimit.

Për të treguar ndikimin e kësaj ngjyre në krijimin e një ambienti gazmor familjar, sidomos në hapësirat e qendrimit ditor, për ju kemi sjellë disa shembuj, të cilët mund të shihni në fotogalerinë në vijim. /NGJYRA.COM/

verdha int 0002 verdha int 0003 verdha int 0004 verdha int 0005 verdha int 0006 verdha int 0007 verdha int 0008 verdha int 0009 verdha int 0010 verdha int 0011 verdha int 0012 verdha int 0013 verdha int 0014 verdha int 0015 verdha int 0016 verdha int 0017 verdha int 0018 verdha int 0019 verdha int 0020 verdha int 0021 verdha int 0022 verdha int 0023 verdha int 0024 verdha int 0025

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply