Dizajne të pabesueshme të fustaneve

Ilustruesi i modës nga Armenia, Edgar Artis, ka gjetur një mënyrë shumë kreative dhe unikate për të krijuar dizajne mbresëlënëse të fustaneve.

Ai inspirohet nga çdo gjë – nga reflektimi në dritare, nga gjethët e vjeshtës, madje edhe nga ndërtesat. Skicat e tij kreative përfshijnë edhe fijet e shkrepsës, farërat, si dhe lloje të ndryshme të bimëve dhe ushqimit në përgjithësi.

Me një falë, punimet e Edgarit nuk janë vetëm kreacione të modës, por dhe vepra të mahnitshme artistike. Se si duken ato, shikojeni fotogalerinë që ua sjellim në vijim. /NGJYRA.COM/

diz fust 00001 diz fust 00002 diz fust 00003 diz fust 00004 diz fust 00005 diz fust 00006 diz fust 00007 diz fust 00008 diz fust 00009 diz fust 00010 diz fust 00011 diz fust 00013 diz fust 00014 diz fust 00015 diz fust 00016 diz fust 00017 diz fust 00018

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply