Mobiliet multifunksionale II

Dizajnerët e Clei-t lirisht mund të quhen edhe magjistarët Italianë, të cilët janë të specializuar për transformimin e mobilieve, në mënyrë që çdo centimetër i hapësirës së shtëpisë tuaj të jetë i shfrytëzuar në maksimum.

Pothuajse të gjitha mobiliet e paraqitura në këtë video kanë të paktën dy funksione – andaj, ju që keni apartamente të vogla dhe nuk keni hapësirë të mjaftueshme, ju rekomandojmë një mënyrë të tillë të improvizimit të hapësirës.

Ditë më parë kemi prezantuar një prodhues tjetër të mobileve multifunksionale. Tekstin mund ta gjeni në këtë link: http://goo.gl/y018L5 /NGJYRA.COM/

mobilet multi111 mobilet multi222 mobilet multi333

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply