Dizajnet më interesante të orëve të dorës

Në kohën kur telefonat e mençur kanë filluar të zënë vendin e orëve të dorës, madje së fundi dhe orët e mençura – për hir të dashamirëve të këtyre aksesorëve të famshëm – nuk mund të mos përmendim dizajnet më interesante të orëve të dorës që janë krijuar së fundi.

Sipas stilistëve të modës – pa marrë parasysh zhvillimin e produketeve të reja teknologjike – adhuresit e orëve të dorës vështirë se do të heqin dorë nga ky aksesor, prandaj, ne do të sjellim dizajnet më inovative dhe më në trend të orëve të dorës.

ora dore21 (2)

Këto dizajne, në një formë, janë përpjekje që dhe ky aksesor i famsëhm t’i rezistojë evoluimit të modës në botë – dhe duhet pranuar, nëse jo për matjen e kohës, këto modele mund të shërbejnë si “stoli” simpatike në dorë.

Brenda këtyre dizajneve do të gjeni një gërshëtim të dizajnit modern me fenomenet natyrore, shkencore dhe historike. Se për çfarë bëhet fjalë, shikoni foto-galerinë në vazhdim. /NGJYRA.COM/

ora dore19 (2) ora dore23 (1) ora dore7 ora dore5 ora dore4 ora12121212 ora dore10 ora dore9 ora dore2 ora dore3 ora dore6 ora dore12 ora dore11 ora dore13 ora dore16 ora dore17 ora dore15 ora dore14 ora dore19 (1) ora dore21 (1) ora dore23 (2) ora dore24

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply