Dushi horizontal, relaks për trup

Kompania gjermane për prodhimin e elementeve të banjave ‘Dornbracht’ kohë më parë ka dalë me një ide inovative- një pajisje larëse të përkryer që i përshtatet nevojave tuaja – dushin horizontal.

Sipas prodhuesve, ky sistem ju mundëson të bëni dush në pozitë të shtrirë, ku do të përjetoni një relaks maksimal.

dush horizontal1

Përdoruesit mund të zgjedhin koreografi të llojllojshme të paraprogramuara, të temperaturës së ujit, intesitetit, sasisë si dhe krijimin e efekteve të masazheve nga ‘një dorë e butë’. /NGJYRA.COM/

dush horizontal5 dush horizontal2 dush horizontal4

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply