Kolltuku transformues, ideal për hapësirat e vogla

Të gjithë njerëzit kanë dëshirë të kenë hapësirë sa më të madhe të banimit, mirëpo në pamundësi që ta kenë atë – sidomos ata që jetojnë në qytet, e që janë shumica – zgjidhja ideale duket të jenë mobilet transformuese.

Kohë më parë kemi prezantuar disa modele të tilla, ndërkaq sot, ju prezantojmë kolltukun transformues, i projektuar nga dizajnerja ruse, Elena Sidorova.

Kolltuku i Elenës, i quajtur ‘Flop Chair’, duket komod dhe i bukur, ndërkaq fare lehtë mund të shndërrohet në shtrat për fjetje.

Pjesa më e mirë e dizajnit është mundësia që çarçafët, jastekët dhe dysheku, të palosen mu brenda kolltukut. /NNGJYRA.COM/

kolltuku transformues 002 kolltuku transformues 003 kolltuku transformues 004

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply