E djathta

Ka përfunduar procesi i numërimit të votave në 55 bashki. Në 41 prej tyre kanë fituar kandidatët e majtë, ndërsa në 13 fitues janë kandidatët e së djathtës dhe 1 i partisë së minoritetit grek “Mega”. Qytetarët shqiptarë votuan për 157 kandidatë për kryetar në 61 bashki.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply