E madhërishmja dhe e bukura Nëna Natyrë

Me mijëra vjet kemi bashkëjetuar me natyrën, jemi ushqyer prej saj, por dhe e kemi shkatërruar – megjithatë, natyra asnjëherë nuk ka lejuar që njeriu të dominojë mbi të.

Nëse nuk besoni në këtë gjë, atëherë mjafton të shikoni këtë fotogaleri që ua sjellim në vijim – dhe do të bindeni se sa të vegjël jemi përballë natyrës.

Në bazë të këtyre fotografive po ashtu mund të kuptojmë se përse natyra ka përcjellë aq shumë civilizime deri më tash – shumë prej të cilëve janë zhdukur pa gjurmë – dhe sigurisht se, do t’i përcjellë edhe civilizimet e sotme. /NGJYRA.COM/

natyra madheria 002 natyra madheria 003 natyra madheria 004 natyra madheria 007 natyra madheria 008 natyra madheria 009 natyra madheria 010 natyra madheria 011 natyra madheria 012 natyra madheria 013 natyra madheria 014 natyra madheria 015 natyra madheria 016 natyra madheria 017 natyra madheria 005 natyra madheria 018 natyra madheria 019 natyra madheria 006 natyra madheria 020 natyra madheria 021 natyra madheria 022 natyra madheria 023 natyra madheria 024

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply