Edi Rama

Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama ka shpjeguar mekanizmin nxitës për pagesat e prapambetura të energjisë elektrike duke ritheksuar se vjedhja e energjisë nuk justifikohet me asnjë rast dhe se nuk do të ketë asnjë lloj amnistie lidhur me këtë çështje.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply