Ekspertët këshillojnë femrat: 10 pozat më fotogjenike!

A jeni të lodhur nga fotografitë e njëtrajtshme ditore? A dëshironi të realizoni fotografi ndryshe dhe tërheqëse? Nëse po, atëherë, lexojeni këtë udhëzues në vijim – i cili është sajuar nga ekspertët e fotografisë…

Falë këtij udhëzuesi ju mund të realizoni poza intersante dhe tërheqëse, ndërsa fotografitë tuaja do të duken gjithëherë ndryshe. Do të kuptoni se, i gjithë sekreti qëndron të mënyra si pozicionoheni para objektivit të aparatit.

Ja cilat janë pozat më të mira për femrat, të propozuara nga ekspertët. /NGJYRA.COM/

1) Shikimi mbi supe, është ende pozë e preferuar.

foto sersioni 00001

 

2) Vendosni butësisht duart në faqet tuaja – që të mund të shihen nga pjesa e jashtme.

foto sersioni 00002

3) Shtrihuni në dysheme, kanape… ndërsa kokën mbështeteni në njerën dorë.

foto sersioni 00003

4) Kjo pozë preferohet për plazh apo park.

foto sersioni 00004

5) Kjo është poza më e mirë për t’i treguar asetet tuaja.

foto sersioni 00005

6) Kjo pozë u preferohet të gjitha femrave, pa marrë parasysh proporcionet trupore.

foto sersioni 00006

7) Kjo pozë përshtatet bukur me të gjitha sfondet.

foto sersioni 00007

8) Me anë të kësaj poze vihet në pah figura/fizikusi i femrës.

foto sersioni 00008

9) Trupi i kthyer lehtësisht, ndërsa dora e vendosur në xhepin e pasëm, apo në ijë, mundëson realizimin e kësaj poze të sofistikuar.

foto sersioni 00009

10) Hidheni dorën prapa kokës, në formë rrotulluese, dhe në këtë mënyrë do të zbuloni asetet e trupit tuaj dhe do të fitoni një pamje joshëse.

foto sersioni 00010

Nëse ju kanë pëlqyer këto këshilla, atëherë ju lutemi ndajini ato me shoqet, miket dhe familjarët tuaj.

Ndërkaq, kohë më parë ua kemi sjellë një shkrim tjetër me këshilla si të dilni bukur në foto, të cilin mund ta gjeni duke klikuar mbi këtë link: Gjashtë sekrete (këshilla) si të dilni bukur në foto! /NGJYRA.COM/

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply