Gjashtë sekrete (këshilla) si të dilni bukur në foto!

Pra, dëshironi që të dukeni bukur në foto – sepse dhe pas shumë vjetësh, ende nuk dini të buzëqeshni apo të keni një qëndrim të duhur në fotografi. Mos u brengosni, dikush ka menduar edhe për ju.

Fotografi nga Ohio, Jodee Ball, ju rekomandon gjashtë këshilla që, sipas tij, do t’i transformojnë njëherë e përgjithmonë fotografitë tuaja nga ato të stilit të pasportës, në fotografi që do të mund të zbukurojnë edhe ballinat e revistave të modës.

Këshillat e tij duken të thjeshta, por janë shumë efektive. Madje, ato janë të ilustruara me fototgrafi, që të mund të vëreni dallimin. Buzëqeshni! /NGJYRA.COM/

Merrni qëndrim të lirë (të shkujdesur)

poza foto 001

Merrni lehtësisht anën drejt foto-aparatit  

poza foto 002

Bëni kujdes me duart

poza foto 003

Lëshojini krahët

poza foto 004

Lakojeni gjurin

poza foto 005

Anojeni kokën lehtësisht

poza foto 006

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply