EULEX

Gazeta “Koha Ditore” ka filluar botimin e serisë së shkrimeve hulumtuese për gjyqtarët dhe prokurorët e EULEX-it që dyshohet se kanë marrë ryshfet për të mbyllur raste të mëdha të krimit të organizuar në Kosovë.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply