Fëmijët dhe kafshët, një botë e mahnitshme

Fotografja ruse, Elena Shumilova, ka realizuar një foto-galeri të mahnitshme, ku ka kapur momentet më të lumtura që kanë kaluar fëmijët e saj derisa loznin me kafshët në natyrë.

Në këtë fotgaleri, ajo ka portretizuar në mënyrën më të mirë të mundshme marrëdhëniet mes njerëzve (fëmijëve) dhe kafshëve.

Fotografitë e fëmijëve të saj, Yaroslav dhe Vanya, bashkë me lepujt, macet, qentë, patat… por dhe vetëm në natyrë të virgjër, janë realizuar në Andreapol të Rusisë.

Trimëria e fëmijëve në këto fotografi është e papërshkrueshme, ndërsa bashkë me kafshët, ata duken si një familje shumë e lumtur. /NGJYRA.COM/

femijet kafshet 001 femijet kafshet 002 femijet kafshet 004 femijet kafshet 005 femijet kafshet 006 femijet kafshet 008 femijet kafshet 007 femijet kafshet 009 femijet kafshet 010 femijet kafshet 003 femijet kafshet 011 femijet kafshet 012 femijet kafshet 013 femijet kafshet 015 femijet kafshet 016 femijet kafshet 017 femijet kafshet 018 femijet kafshet 014

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply