Forca Ajrore Amerikane në aksion…

Krahas luftës kundër ISIS-it dhe grupeve tjera të militantëve nëpër botë, Forca Ajrore Amerikane rregullisht mbanë ushtrime për të treguar gatishmërinë e saj mbrojtëse dhe sulmuese njëkohësisht.

Në vijim ju sjellim një galeri të përzgjedhur të fotografive që shpërfaqin Forcën Ajrore të Shteteve të Bashkuara të Amerikës në aksion. /NGJYRA.COM/

forcat ajrore amerikane 11 forcat ajrore amerikane 9 forcat ajrore amerikane 4 forcat ajrore amerikane 10 forcat ajrore amerikane 2 forcat ajrore amerikane 12 forcat ajrore amerikane 14 forcat ajrore amerikane 6 forcat ajrore amerikane 8 forcat ajrore amerikane 5 forcat ajrore amerikane 13 forcat ajrore amerikane 3

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply