Fotografitë e maceve të realizuara në kohën e duhur

Nëse keni një foto-aparat apo kamerë ndërsa pëlqëni t’i ndiqni macet, atëherë nuk duhet dyshuar fare se do të keni rastin të realizoni fotografi apo video-xhirime shumë interesante.

Macet janë kafshët që në çdo moment janë në gjendje të bëjnë veprime argëtuese dhe – edhe pse duket e kundërta – që kërkojnë vëmendjen e të tjerëve.

Ato dinë të jenë dinake, të dashura, të mirësjellshme, rezistuese, afruese… dhe mbi të gjitha shumë argëtuese.

Nëse deri më tash nuk keni reealizuar fotografi interesante të maceve ju sugjerojmë të provoni të bëni foto të tilla – e deri atëherë, kënaquni me ato që kanë realizuar njerëzit tjerë. /NGJYRA.COM/

mace foto 016 mace foto 002 mace foto 033 mace foto 013 mace foto 032 mace foto 031 mace foto 029 mace foto 030 mace foto 028 mace foto 027 mace foto 026 mace foto 025 mace foto 022 mace foto 020 mace foto 005 mace foto 003 mace foto 004 mace foto 021 mace foto 019 mace foto 023 mace foto 024 mace foto 018 mace foto 017 mace foto 015 mace foto 014 mace foto 007 mace foto 006 mace foto 008 mace foto 009 mace foto 010 mace foto 011 mace foto 012

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply