Fotografitë e mahnitshme të qiellit me yje

Qielli natën duket si një panoramë shumë e bukur – një dritare që i shpie njerëzit përtej planetit të Tokës. Kur qielli është i mbushur me yje, ne mendjen e njeriut lind besimi, dëshira, inspirimi, romantika… së paku kështu ishte, dhe vazhdon të jetë – edhe në ditët e sotme, në shumicën e kulturave botërore.

Yjet janë forca e fuqishme që e kanë shoqëruar, madje dhe drejtuar, njerëzimin për mijëra vjet. Njerëzit ndërkaq, bukurinë e qiellit dhe të yjeve e kanë brumosur në besimet e tyre, këngët, poezitë, rrëfimet…por dhe në fotografitë.

Prandaj, në vijim ju sjellim disa fotografi të mahnitshme që janë realizuar në pjesë të ndryshme të botës, në të cilat fotografët kanë arritur të kapin një pjesë të madhështisë së qiellit me yje. /NGJYRA.COM/

yje qielli1 yje qielli2 yje qielli3 yje qielli4 yje qielli5 yje qielli6 yje qielli7 yje qielli8 Awakening yje qielli10 yje qielli11 yje qielli12 yje qielli13 yje qielli14 yje qielli15 yje qielli16 yje qielli17 yje qielli18 yje qielli19 yje qielli20

 

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply