Fotografitë e syrit të njeriut nga afërsia ekstreme

Suren Manvelyan, fotograf profesionist nga Armenia – i cili është dhe instrumentist i dalluar por dhe fizikant – ka realizuar një cikël fotografish interesante dhe të bukura të syrit të njeriut nga afërsia ekstreme.

Edhe pse në shikim të parë mund të duken të frikshme – ngase nuk jemi mësuar të shohim syrin e njeriut nga një afërsi e tillë – vështrimi pak më i gjatë i këtyre fotografive sjellë bukurinë e jashtëzakonshme që ka kapur me objektivin e tij Suren.

Në vijim ju sjellim disa fotografi të përzgjedhura nga projekti i Surenit, i titulluar “Sytë tuaj të bukur”. /NGJYRA.COM/

Suren-syri1-ballina1 Suren syri10 Suren syri9 Suren syri8 Suren syri1 Suren syri6 Suren syri5 Suren syri7 Suren syri3 Suren syri2 Suren syri4

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply