Zyre moderne pranë objektit të vjetër

Zyrat e kompanisë ndërtimore “Bau Sallinger”, në Liebenfels të Austrisë, janë projektuar nga kompania arkitektonike ‘Spado Architects’, si shtesë e objektit ekzistues.

Koncepti i dizajnit është i thjeshtë, por ajo që e bën të veçantë këtë objekt është konstruksioni i betonit me forma moderne dhe shumë elegante, që i jep strukturës një imazh tërheqës dhe imponues.

zyra spado7

Ndërtimi i zyrave pranë objektit të vjetër ekzistues, është një tregues shumë i mirë se si arkitektura po evoluon me kalimin e viteve. /NGJYRA.COM/

zyra spado11 zyra spado17 zyra spado16 zyra spado15 zyra spado10 zyra spado9 zyra spado8 zyra spado2 zyra spado3 zyra spado4 zyra spado13 zyra spado6 zyra spado14 zyra spado7

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply