Gabimet që i bëjnë meshkujt kur fillojnë të stimulojnë klitorisin

Shumica e meshkujve besojnë që është krejt njësoj se si do të “sulmojnë” klitorisin. Partneret njëherë duhet t’i eksitoni qoftë psikikisht, qoftë fizikisht – duke ua stimuluar pjesët e tjera të trupit.

Mos i injoroni këshillat e partneres

orgazma444

Që në fillim duhet të themi që nuk ekziston ndonjë rregull i përgjithshë për kënaqjen e mirë të partneres. E pra, meshkuj – harroni që, po qe se partnerja juaj gjatë seksit oral diçka ju këshillon apo ju orienton – nuk është sulm i egos suaj. Le t’ju jetë kjo një motiv udhëheqës në drejtimin e duhur.

Vetëm kështu herën tjetër mund të jeni gjithnjë e më i mirë dhe do ta kënaqni gjithnjë e më shumë partneren. Lëreni t’ju udhëheqë, pyeteni dhe mësoni.

Assesi mos veproni kokë në vete. Dhe, assesi mos mendoni që po qe se rastësisht e keni gjetur klitorisin do të bëheni dashnori më i mirë i të gjitha kohëve.

Mos e fërkoni intensivisht klitorisin derisa nuk është e eksituar

orgazma222

Rregulli i përgjithshëm që mund ta mësoni se si vërtet mund ta kënaqni më së miri me orale nuk ekziston, mirëpo mund t’ju pëshpërisin se çka nuk duhet të bëni. Mos sulmoni klitorisin derisa partnerja nuk eksitohet.

Tingëllon paradoksale, apo… Klitorisi është ai për të cilin më së shpeshti e dëshironi dhe tani nuk guxoni ta stimuloni dhe ta eksitoni?! E pra, kuptohet që tingëllon si paradoks – të jemi të qartë. Mund ta stimuloni edhe para se të eksitohet, mirëpo patjetër duhet ta bëni në mënyrën e duhur.

E pra, si ta zotëroni klitorisin?

orgazma333

Shumica e meshkujve me gjuhë fillojnë të bëjnë gjimnastikë partneres drejtpërdrejt në klitoris me qëllimin e vetëm që ta eksitojnë.

Fatkeqësisht, kjo mënyrë tregon efekt të kundërt. Gjuha thahet dhe gjithashtu edhe vagjina, sepse shumicën e femrave gjimnastika me gjuhë nuk e ekziston.

Në të vërtetë, klitorisi më parë duhet butësisht të thithet me plot gojën, por jo aq me presion të izoluar me gjuhë. Pikërisht do të jetë më mirë që më parë t’i stimuloni organin më aerogjen të saj – lëkurën.

Putheni, përktheleni, fërkojeni, pastaj fuqishëm shkoni te klitorisi, por mos prekni derisa të mos ju lusë. Dhe atëherë megjithatë jepjani kënaqësinë.  /NGJYRA.COM/

 

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply