Gjumi i pazakonshëm i kinezëve

Kinezët përshkruhen si punëtorë të mëdhenj, por dhe si gjumashë të rëndë. Megjithatë, e mira e tyre është se, ata mund të flenë kudo – mbi shkëmbinj, mbi ulëse, mbi karrocë, nën makinë, mbi makinë, mbi perime, në treg, në park, mbi motoçikletë…

Natyrisht, kjo kotje ditore e kinezëve është tematikë shumë interesante për fotografët – qofshin ata vendës apo dhe të huaj – të cilët kanë realizuar fotografi të panumërta të kësaj “dukurie” kineze.

Megjithatë, ne kemi përzgjedhur fotografitë që duken më interesante, të cilat mund t’i shihni në fotogalerinë që ua sjellim në vijim. /NGJYRA.COM/

gjumi kinez 001 gjumi kinez 002 gjumi kinez 003 gjumi kinez 004 gjumi kinez 005 gjumi kinez 006 gjumi kinez 007 gjumi kinez 008 gjumi kinez 009 gjumi kinez 011 gjumi kinez 012 gjumi kinez 013 gjumi kinez 014 gjumi kinez 015 gjumi kinez 016 gjumi kinez 017 gjumi kinez 018 gjumi kinez 019 gjumi kinez 020 gjumi kinez 021 gjumi kinez 022 gjumi kinez 023 gjumi kinez 024 gjumi kinez 025 gjumi kinez 026 gjumi kinez 027 gjumi kinez 028 gjumi kinez 029 gjumi kinez 030 gjumi kinez 031 gjumi kinez 033 gjumi kinez 034 gjumi kinez 035 gjumi kinez 036 gjumi kinez 037 gjumi kinez 039 gjumi kinez 040 gjumi kinez 041 gjumi kinez 042 gjumi kinez 043 gjumi kinez 044 gjumi kinez 045 gjumi kinez 046 gjumi kinez 047 gjumi kinez 048 gjumi kinez 049 gjumi kinez 050 gjumi kinez 051 gjumi kinez 052 gjumi kinez 053

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply