Greqia

Qeveria e re e Greqisë mbetet në pozitat e deritashme dhe nuk do ta njohë pavarësinë e Kosovës, ka thënë ambasadori grek në Beograd, Konstantin Ikonomidis.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply