Halil Matoshi

Analisti Halil Matoshi në një emision në RTV21 ka thënë se Qeveria e Kosovës aktualisht i ka tre kryeministra, e që sipas tij, dy janë në Kosovë, Hashim Thaçi dhe Isa Mustafa, dhe një në Beograd, e ai është Aleksandër Vucic.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply