Marrëveshja Maqedoni

Kriza politike në Maqedoni është zgjidhur. Qeveria kalimtare do të formohet deri më 15 janar dhe atë nuk do ta udhëheq Nikolla Gruevski ndërsa zgjedhjet e parakohshme do të mbahen më 24 prill.

.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply