Hashim Thaçi

Zëvendëskryeministri dhe ministri i Punëve të Jashtme, Hashim Thaçi e ka realtivizuar ikjen e qytetarëve të Kosovës duke thënë se një gjë e tillë iu ka ndodhur edhe shteteve të tjera.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply