Trafikimi

Shqiptaret, nigerianet, vietnamezet dhe rumunet zënë vendin e parë të grave të trafikuara në Britaninë e Madhe. Të dhënat vijnë nga Ministria e Brendshme pas dënimit të 11 personave që kishin trafikuar qindra vajza për prostitucion dhe punë të rënda.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply