Hoteli “Flluskë” në Francë

Për ata që dëshirojnë të jenë më afër natyrës, pavarësisht kushteve atmosferike, dizajneri francez Pierre Stéphane ju sjellë hotelin në formë të flluskave, i cili ju mundëson që t’i shihni yjet derisa shtriheni për të fjetur.

E mobiluar me shije, secila flluskë përbëhet nga një shtrat i fjetjes, tavolina dhe karriget.

Hoteli Flluske6

Flluskat janë ideuar dhe dizajnuar në atë mënyrë që kampistëve t’ju ofrojë një hapësirë ekologjike për të eksploruar natyrën, respektivisht qiellin.

Me një diametër prej 4 m, flluskat kanë një dizajn bashkëkohor dhe hapësira e brendshme është shumë komode. /NGJYRA.COM/

Hoteli Flluske13 Hoteli Flluske16 Hoteli Flluske17 Hoteli Flluske18 Hoteli Flluske11 Hoteli Flluske10 Hoteli Flluske9 Hoteli Flluske5 Hoteli Flluske4 Hoteli Flluske19 Hoteli Flluske15 Hoteli Flluske8 Hoteli Flluske7 Hoteli Flluske2 Hoteli Flluske3

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply