Miqësia e pazakontë në botën shtazore!

Gomari frikësohet nga ujku, miu nga macja, macja nga qeni… Kështu së paku ishte deri më tash, por duket se kohët po ndryshojnë edhe në këtë aspekt.

Tashmë nuk janë të ralla rastet kur në botën shtazore krijohen miqësi mes specieve që tradicionalisht konsiderohen armiq, apo dhe ushqim i njëri-tjetrit.

Kërkoni dëshmi për këtë gjë – ja fotogaleria në vijim, e realizuar nga agjencia Reuters. /NGJYRA.COM/

miqesia shtazore 002 miqesia shtazore 09 miqesia shtazore 005 miqesia shtazore 17 miqesia shtazore 18 miqesia shtazore 21 miqesia shtazore 13 miqesia shtazore 12 miqesia shtazore 11 miqesia shtazore 14 miqesia shtazore 008 miqesia shtazore 007 miqesia shtazore 006 miqesia shtazore 10 miqesia shtazore 22 miqesia shtazore 16 miqesia shtazore 19 miqesia shtazore 20 miqesia shtazore 001 miqesia shtazore 15 miqesia shtazore 004 miqesia shtazore 003

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply