Idetë mahnitëse për qëndrimet ditore

Që nga dizajni modern dhe i guximshëm deri të dizajni tradicional dhe komod, po ju sjellim disa dhoma të ditës që janë përzgjedhur nga revistat prestigjioze të interierit.

Qëndrimet ditore janë hapësirat më të dashura të secilës shtëpi, vendi ku kalojmë shumicën e kohës së lirë – dhe ku gjërat bien lehtë në sytë e mysafirëve.

dhoma dite1

Revistat prestigjioze në vazhdimësi ofrojnë koleksione më të mira të dhomave të ditës.

Qëllimi i këtij koleksioni është t’ju inspirojë që të gjeni ndonjë ide të mirë për të rregulluar qëndrimin tuaj ditor.

Në vijim mund t’i shihni disa fotografi të përzgjedhura të dhomave të ditës, që janë rregulluar me shije dhe delikatesë. /NGJYRA.COM/

dhoma dite21 dhoma dite20 Luxury living room with stobe fireplace and leather sofas. dhoma dite18 dhoma dite17 dhoma dite16 dhoma dite15 dhoma dite14 dhoma dite13 dhoma dite11 dhoma dite10 dhoma dite9 dhoma dite8 dhoma dite7 dhoma dite6 dhoma dite5 dhoma dite4 dhoma dite3 dhoma dite2

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply