Emocionet në pikturat e Roberta Conit

T’i shikosh pikturat e artistes italiane, Roberta  Coni, dhe të qëndrosh indiferent – vërtetë duket si një mision i pamundur. Pikturat e saj janë përplot emocione.

Pothuajse secila femër e portretizuar, sikur ka rrëfyer para artistes problemet e saj jetësore, të cilat Roberta me mjeshtri ka arritur t’i pikturojë dhe njëkohësisht t’i ngrijë në kohë dhe hapësirë.

Përkundër faktit se, në pikturat e saj dominon gjinia femërore, Roberta ka zënë disa momente jetësore edhe të gjinisë mashkullore.

Për më shumë, shikojeni fotogralerinë më disa piktura të përzgjedhura të artistes italiane. /NGJYRA.COM/

Roberta-Coni10 Roberta-Coni3 Roberta-Coni1 Roberta-Coni17 Roberta-Coni16 Roberta-Coni19 Roberta-Coni12 Roberta-Coni20 Roberta-Coni15 Roberta-Coni14 Roberta-Coni7 Roberta-Coni8 Roberta-Coni2 Roberta-Coni6 Roberta-Coni13 Roberta-Coni18 Roberta-Coni9 Roberta-Coni4

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply