Imazhet reale nga Alyssa Monks

Në shikim të parë pikturat e Alyssa Monks, e lindur në vitin 1977 në Ridgewood të New Jerseyit, mund të duken si fotografi, mirëpo nëse shikohen më nga afër ato janë në të vërtetë piktura të punuara me vaj në kanavacë.

Për këto piktura, në shumicën prej të cilave ka paraqitur veten, Alyssa ka thënë se janë shumë të komplikuara dhe  marrin  shumë kohë për t’u punuar.

Alyssa Monks10

Ajo ka theksuar se me këto punime është përpjekur që të paraqes imazhet e personit edhe më reale sesa në fotografi, meqë piktura mund të paraqesë atë që fotografia nuk mund ta bëjë.

Nëse ia ka arritur qëllimit vlerësojeni nga fotografitë në vijim.

Alyssa Monks21 Alyssa Monks18 Alyssa Monks17 Alyssa Monks16 Alyssa Monks14 Alyssa Monks13 Alyssa Monks12 Alyssa Monks11 Alyssa Monks3 Alyssa Monks5 Alyssa Monks6 Alyssa Monks7 Alyssa Monks8 Alyssa Monks9 Alyssa Monks2 Alyssa Monks1 Alyssa Monks15 Alyssa Monks22 Alyssa Monks20 Alyssa Monks23

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply