IPKO 4G

Pas më pak se 1 vit nga lansimi i rrjetit të vetëm 3G në Kosovë, IPKO ka njoftuar se është gati për lansimin e rrjetit më të shpejtë mobil në botë – 4G. Fillimisht, rrjeti 4G do të ofrohet në zonat më të populluara të kryeqytetit dhe në Aeroportin e Prishtinës.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply