ISIS-kosovarët

Ministri i Punëve të Brendshme, Skender Hyseni ka deklaruar që numri i kosovarëve të vrarë në Siri dhe Irak që nga fillimi i konfliktit është 46 persona.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply