Jakup Krasniqi

Kryetari i Këshillit Kombëtar të NISMA-s, Jakup Krasniqi, ka thënë se zgjedhjet dhe votat e qytetarëve keqpërdoren dhe vidhen.  Sipas Krasniqit, në Kosovë shfrytëzohet gjendja e keqe ekonomike që ka populli dhe manipulohet me ta, madje edhe me një thes miell.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply