Jeta mbresëlënëse në fshatrat e Indonezisë

Në botën moderne, jeta në fshat është më interesante se ajo në zonat urbane, sidomos për fotografët. Andaj dhe fotografi Herman Damar, nga Xhakarta e Indonezisë, ka vizituar fshatrat e këtij vendi për të realizuar një galeri të mahnitshme të fotografive – që është prezantuar në shumë medie botërore.

Në fotografitë e tij prezantohet natyra e bukur e Indonezisë por dhe jeta mbresëlënëse e njerëzve në fshatrat e jashtëzakonshme të këtij vendi.

Në fokusin e foto-aparatit të tij, Damar ka kapur momente interesante të lojës së fëmijëve në natyrë – që, sipas tij – është pjesa më e bukur në jetën e secilit person në botë. /NGJYRA.COM/

indonezia fshat 001 indonezia fshat 002 indonezia fshat 003 indonezia fshat 004 indonezia fshat 005 indonezia fshat 006 indonezia fshat 007 indonezia fshat 008 indonezia fshat 009 indonezia fshat 010 indonezia fshat 011 indonezia fshat 012 indonezia fshat 013 indonezia fshat 014 indonezia fshat 015 indonezia fshat 016 indonezia fshat 018 indonezia fshat 019 indonezia fshat 020

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply