Kafshët e famshme për shkak të shenjave me të cilat kanë lindur

Po! Pamja ka rëndësi – sidomos nëse kemi të bëjmë me pamje të jashtëzakonshme. Kësaj radhe nuk po flasim për njerëzit, por për llojet e ndryshme të kafshëve që janë bërë të njohura në të katër anët e botës për shkak të lekurës së tyre të pazakonshme – respektivisht, shenjave me të cilat ato kanë lindur.

Këto shënja janë rezultat i kombinimeve të ndryshme gjenetike, të cilat janë të pafundme – ndërsa dëshmojnë për mrekulli se sa kreative mund të jetë natyra.

Kombinimet gjenetike kanë bërë që sot të kemi një mace me mustaqe apo vetulla njeriu, një mace që ngjason me Hitlerin, një viç me pikëpyetje në ballë apo një tjetër me numrin shtatë, një kalë me zemër në ballë, apo dhe figura të kafshëve tjera mbi gëzofin e tyre, e madje dhe pamje të organeve gjenitale.

Kafshët që do t’i prezantojmë në fotogalerinë në vijim kanë pasur fatin të lindin me shenja apo dhe lara interesante – të cilat i kanë bërë edhe më të veçanta e më të dashura për njerëzit. /NGJYRA.COM/

shenja kafshet 0002 shenja kafshet 0003 shenja kafshet 0001 shenja kafshet 0004 shenja kafshet 0011 shenja kafshet 0006 shenja kafshet 0012 shenja kafshet 0015 shenja kafshet 0008 shenja kafshet 0013 shenja kafshet 0010 shenja kafshet 0017 shenja kafshet 0009 shenja kafshet 0016 shenja kafshet 0019 shenja kafshet 0020 shenja kafshet 0021 shenja kafshet 0007 shenja kafshet 0023 shenja kafshet 0005 shenja kafshet 0022 shenja kafshet 0024 shenja kafshet 0018 shenja kafshet 0014

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply