Kalifornia pushtohet nga peshkaqenë të uritur

Bregu i Kalifornisë Veriore është pushtuar nga një koloni peshkaqenësh.

Peshkaqenët mendohet se i janë drejtuar bregut në kërkim të ushqimit.

Shumë pulëbardha dhe pelikanë u bënë vakti i peshkaqenëve.

Video e shfaqjes së tyre të uritur është bërë nga një peshkatar, i cili ka thënë se shfaqja e peshkaqenëve tregon një ekosistem shumë të shëndetshëm. /Tema/

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply