Kaosi në Prishtinë

Prishtina u shndërrua të martën në zonë përplasjesh të rrepta ndërmjet njësiteve speciale të Policisë së Kosovës dhe protestuesve. Nga QKUK kanë njoftuar se rreth 80 persona kanë kërkuar ndihmë emergjente.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply