ISIS

Në videon e tyre të parë në gjuhën gjermane, grupi militant ISIS ka kërcënuar se do të sulmojë Gjermaninë dhe Austrinë dhe se do të kërkojë hakmarrje ndaj kancelares Angela Merkel për gjakun e myslimanëve të derdhur në Afganistan.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply