Kasolla e shndërruar në vilë luksoze

Rezidenca Robins Way u dizajnua nga arkitektët e studios projektuese Bates Masi me bazë në New York . Ky projekt përfshin renovimin dhe shtimin e një pjese në shtëpinë që ishte ndërtuar në vitin 1960.

Klientët, që ishin një dizajner interieri dhe një DJ, kanë kërkuar një rinovim të plotë të shtëpisë, që fundjavat t’i kalojnë larg zhurmës urbane.

kasolla2222

Dizajni me zgjidhje ideale ishte që pjesët e vjetra të mbetura të shtëpisë të inkorporoheshin në ndërhyrjet e reja.

Kjo zgjidhje duhet të zgjidhte problemet akustike, ndriçimin, koordinimin mes pajisjeve dhe njëkohësisht të gjendej mënyra e vendosjes së suvenireve të vjetra – të cilat klientët i kanë mbledhur që të jenë pjesë e dekorit të shtëpisë. /NGJYRA.COM/

kasolla666 kasolla999 kasolla555 kasolla333 kasolla444 kasolla10 10 kasolla7777 kasolla888

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply