Hapësirat e fshehta në shtëpi

Kemi parë shpeshherë nëpër filma hapësirat e fshehta në shtëpi, të cilat ruajnë mistere të ndryshme, gjësendet me vlerë, por dhe ato ku fëmijët kalojnë kohën e tyre të preferuar.

Është me të vërtetë gjë zbavitëse të keni një dhomë të fshehtë në shtëpinë tuaj, e cila në shikim të parë duket inekzistente, por që intrigon secilin për të ditur se çfarë fsheh ajo brenda saj.

dhoma e fshehte16

Përderisa, jo të gjitha shtëpitë kanë hapësira të lira për një dhomë të fshehtë, një hapësirë e tillë mund të krijohet edhe me një ndarje të thjeshtë të ndonjë dhome më të madhe, bodrumit, hapësirave boshe nën shkallë, etj.

Të shohim në vijim disa dhoma të fshehta që kanë krijuar njerëzit kreativë për nevojat e tyre – e sidomos për më të vegjëlit e tyre, ku ata mund të lozin dhe jetojnë me imagjinatën e tyre. /NGJYRA.COM/

dhoma e fshehte10 dhoma e fshehte9 dhoma e fshehte8 dhoma e fshehte7 dhoma e fshehte14 dhoma e fshehte15 dhoma e fshehte17 dhoma e fshehte18 dhoma e fshehte11 dhoma e fshehte12 dhoma e fshehte13 dhoma e fshehte6 dhoma e fshehte5 dhoma e fshehte4 dhoma e fshehte3 dhoma e fshehte2 dhoma e fshehte1 dhoma e fshehte19

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply