Kosova vs. ISIS

Në një shënim për media të Departamentit amerikan të Shtetit, Kosova, Shqipëria dhe Serbia janë të shënuara sipas rendit alfabetik krahas dhjetëra shteteve dhe NATO-s si pjesë e koalicionit kundër brutalitetit të Shtetit Islamik.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply