Kreativiteti nuk njeh moshë!

Banorët e moshuar që jetojnë në kuadër të komunitetit të pensionistëve Contilia, në Essen të Gjermanisë, besojnë se mosha nuk është pengesë që njeriu ta ketë shpirtin rinor dhe kreativ.

Ky komunitet i pensionistëve përpiqet që të jetojë në maksimum, ndërsa janë dëshmi e gjallë se shpirti i njeriut nuk plaket kurrë. Sipas tyre, jeta nuk merr fund kur njeriu pensionohet, ndërsa mosha nuk është gjë tjetër, përveç një numër.

Të inspiruar nga filmat e preferuar, banorët e kësaj qendre për përkujdesjen e personave të moshuar, kanë rikrijuar skenat ikonike të kinematografisë. Rezultati i punës së tyre ndërkaq, doli të jetë i mahnitshëm.

Ylli më i moshuar në mesin e këtyre “aktorëve” seniorë, është 98 vjeç, dhe duhet të pranojmë se duket jashtëzakonisht bukur mbi motoçikletë. Kënaquni në vijim me këtë kreativitet. /NGJYRA.COM/

“James Bond”

pleqte aktore 00001

Wilhelm Buiting, 89-vjeç

“Breakfast at Tiffany’s”

pleqte aktore 00002

Marianne Brunsbach, 86

“Cabaret”

pleqte aktore 00008

Martha Bajohr, 77

“Titanic”

pleqte aktore 00003

Erna Rütt, 86, and Alfred Kelbch, 81

“Rocky”

pleqte aktore 00004

Erwin J. von der Heiden, 80

“Mary Poppins”

pleqte aktore 00005

Erna Schenk, 78

“The Seven Year Itch”

pleqte aktore 00006

Ingeborg Giolbass, 84, and Erich Endlein, 88

“Blues Brothers”

pleqte aktore 00007

Margarete Schmidt, 77, and Lothar Wischnewski 76

“Giants”

pleqte aktore 00009

Joanna Trachenberg, 81, and Horst Krischat, 78

“Saturday Night Fever”

pleqte aktore 00010

Irmgard Alt, 79, and Siegfried Gallasch, 87

“Dirty Dancing”

pleqte aktore 00011

Johann Liedtke, 92, and Marianne Pape, 79

“Easy Rider”

pleqte aktore 00012

Walter Loeser, 98, and Kurt Neuhaus, 90

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply