Skulpturat e mrekullueshme prej telit të aluminit

“Human” titullohet  seria e skulpturave të artistit Korean, Seung Mo Park, i cili aktualisht jeton dhe punon në Brooklyn.

Secila nga skulpturat e serisë së Mo Parkut paraqet formën e trupit të njeriut, të punuar në detaje të pabesueshme.

Seung Mo Park1

Të gjitha skulpturat e tij janë të punuara  prej qindra shtresave rrethore prej telit të aluminit të formësuara dhe pozicionuara me një kujdes të veçantë, të cilat mund të shihet vetëm kur shikohen nga afër. /NGJYRA.COM/

Seung Mo Park4 Seung Mo Park3 Seung Mo Park6 Seung Mo Park5 Seung Mo Park15 Seung Mo Park9 Seung Mo Park12 Seung Mo Park10 Seung Mo Park11 Seung Mo Park1 Seung Mo Park2 Seung Mo Park14 Seung Mo Park13

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply