Krijimet interesante artistike me dritë dhe hije

Për krijimin e këtyre instalacioneve të bukura artistike, artisti Rashad Alakbarov nga Azerbajxhani ka përdorur objekte të tejdukshme të pezulluara dhe materiale të tjera të përditshme që i rastisë t’i gjejë.

Në vend të kanavacës ai përdor murin, ndërsa në vend të teknikave strandarde të pikturimit ai përdor dritën dhe hijen.

Rashad Alakbarov11

Rashad thotë se krijime të këtilla, thjeshtë mund të bëjë çdokush në shtëpi, meqë e tëra që nevojitet për një gjë të tillë janë një ose dy llampa dhe disa objekte nga më të rëndomtat. /NGJYRA.COM/

Rashad Alakbarov3 Rashad Alakbarov2 Mostra Fly to Baku - MAXXI Marzo 2013 - Rashad Alakbarov - Ornament - 2011 - legno chiodi viti riflettore dimensione variabile Rashad Alakbarov10 Rashad Alakbarov4 Rashad Alakbarov11 Rashad Alakbarov12 Rashad Alakbarov9 Rashad Alakbarov6 Rashad Alakbarov7

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply