Institucionet

Vonesën e krijimit të institucioneve pas arritjes së marrëveshjes ndërmjet PDK-së dhe LDK-së analistët politikë – në prononcim për RTK, e shohin si tërësisht të paarsyeshme dhe si një mungesë respekti ndaj qytetarëve.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply