Kryevepra në rërë nga Tony Plant

Mjafton një plazh i vogël ranor dhe një grabujë e zakonshme që Tony Plant të krijojë vepra interesante artistike në rërë. Ky artist krijon imazhe interesante në rërë, kuptohet – të përkohshme, derisa të ‘fshihen’ nga valët e detit.

Gjatë 20 vjetëve të kaluara, Plant ka krijuar një mori imazhesh spektakolare në plazhet e Anglisë. Dhe, fatmirësisht, veprat e tij jetojnë gjatë falë kujtimit të njerëzve, fotografive dhe video-incizimeve të shumta.

Tony Plant19

Tony, piktor me profesion, përton të flasë për veprat e tij në rërë, ai thjesht ua lë njerëzve t’i komentojnë ato, ndërsa ai sikur gjen prehjen shpirtërore në punën që bën. /NGJYRA.COM/

Tony Plant16 Tony-Plant11 Tony-Plant8 Tony Plant12 Tony Plant10 Tony Plant13 Tony Plant6 Tony Plant5 Tony Plant17 Tony Plant18 Tony Plant4 Tony Plant1 Tony Plant2

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply