Blloku anti-Speciales

Me 75 vota për, 7 kundër dhe dy abstenime Kuvendi i Kosovës nuk ka miratuar amendamentin 24 të Kushtetutës, i cili do t’i hapte rrugë themelimit të Gjykatës Speciale. Fizikisht kanë qenë në sallë 116 deputetë, por në votim kanë dashur të marrin pjesë 82 deputetë.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply