Prekazi

Rreth 11 milionë njerëz nga të gjitha trojet shqiptare dhe nga anë të ndryshme të botës kanë vizituarPrekazin, i cili është bërë vend pelegrinazhi, që nga ditët kur aty ranë heroikisht komandanti i UÇK-së Adem Jasharidhe pjesëtarët e tjerë të kësaj familjeje, raporton Zëri.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply